فایل فلش 20

  • ۰
  • ۰

افزایش روزافزون زائران بارگاه منور علی بن موسی الرضا(ع) و لزوم ارائه&zwnj ی صحیح و بهتر خدمات فرهنگی اجتماعی و توسعه و تداوم این امر و نیز محبوبیت جهانی این مرکز، باعث شد که افق نگاه آستان قدس رضوی این بار خدمات درمانی را مورد توجه خویش قرار داده و به منظور فراهم آوردن امکانات مناسب درمانی برای زائران، مجاوران و ارادتمندان حضرت در اقصی نقاط دنیا، پروژه ساخت بیمارستان فوق تخصصی رضوی را از سال 1375 آغاز کرد.
در اجرای این پروژه، از نظرات فنی مشاوران داخلی و خارجی کمک گرفته شده و ساختمان بیمارستان با بهترین سازه&zwnj ها و مطابق با استانداردهای ملی در سطح بالا ساخته شده و نسبت به حوادث طبیعی از ایمنی کامل برخوردار است. زیربنای این بیمارستان بالغ بر 56 هزار مترمربع و در پنج طبقه احداث شده که با داشتن اساسنامه&zwnj ای مستقل به ثبت شرکتها رسیده است. این بیمارستان از بهمن&zwnj ماه سال 1384 با مجوز و نظارت مستمر اداره نظارت بر درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت خود را آغاز کرد.
آستان قدس رضوی با این هدف که هموطنان عزیز ایرانی و مسلمانان منطقه بتوانند نیازهای درمانی خود را با اطمینان خاطر نسبت به رعایت ضوابط شرعی و همچنین مطابق با استانداردهای پزشکی از این مرکز برآورده سازند و جهت معالجه، از عزیمت به کشورهای غربی بی&zwnj نیاز شوند، امکانات و تجهیزاتی پیشرفته و کادر درمانی مجرب و متخصص را فراهم کرده است.
بیمارستان رضوی که به نام حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) متبرک می&zwnj باشد و در خراسان رضوی واقع شده، با ارائه پیشرفته&zwnj ترین خدمات تشخیصی و درمانی برای بیماران داخل و خارج کشور و با استفاده از پزشکان برجسته و محققان نخبه علوم پزشکی داخل و خارج کشور به عنوان برترین بیمارستان خاورمیانه مطرح است. همچنین فعالیت در عرصه&zwnj های علمی پژوهشی و آموزشی نیز در صدر برنامه&zwnj های این بیمارستان قرار دارد تا با بهره&zwnj گیری از منابع غنی اسلامی و استفاده از پزشکان و محققان داخلی و نخبگان علمی ایرانی مقیم خارج از کشور، نوآوری&zwnj های جدید علمی و پزشکی در ارتباط با فرآیند صلح&zwnj آمیز هسته&zwnj ای ایران از قبیل پزشکی هسته&zwnj ای را تقدیم هموطنان عزیز و سایر مردم جهان نماید. اعتقاد و ارادت مردم ایران و مسلمانان سایر کشورها به حضرت امام رضا(ع) و وابستگی این بیمارستان به آن آستان مقدس موجب استقبال ویژه بیماران در بهره&zwnj مندی از خدمات درمانی این مرکز شده است.
وابستگی این بیمارستان به آستان قدس رضوی ارائه خدمات متفاوتی را نسبت به سایر مراکز درمانی می&zwnj طلبد. خدماتی که در پرتو تکریم و احترام مراجعه کننده باشد. با توجه به بزرگی محوطه و باغ بیمارستان و لزوم راهنمایی مراجعه&zwnj کنندگان، استقبال از درب بیمارستان به وسیله تاکسی&zwnj های خدماتی صورت می&zwnj گیرد. محوطه و فضای دلنشین بیمارستان با اسامی گل&zwnj ها زینت شده است و هر خیابان محدود به گل خاصی می&zwnj باشد: خیابان لاله، رز، زنبق، ارکیده و... زیبایی این فضا را تا هنگام رسیدن به ورودی اصلی بیمارستان حس می&zwnj کنید.
استقبال از ورودی اصلی بیمارستان نیز توسط گروه تکریم متشکل از افراد آقا و خانم که مسلط به چند زبان اصلی از قبیل انگلیسی و عربی می&zwnj باشند صورت می&zwnj گیرد. لباس ویژه این گروه با آرم گروه تکریم مراجعه کننده مزین شده است. گفتیم که بیمارستان متشکل از پنج طبقه می&zwnj باشد. در طبقه منهای یک بیمارستان، واحدهای MRI، پزشکی هسته&zwnj ای، CSR و واحد پشتیبانی قرار دارد. در طبقه همکف کلینیک&zwnj ها، آزمایشگاه، رادیولوژی، آندوسکوپی و
بخش بازتوانی قلب و اورژانس واقع شده است.
بخش&zwnj های سایر طبقات نیز شامل بخش&zwnj های زیر می&zwnj باشند:
طبقه اول: اتاق&zwnj های ICU، اتاق&zwnj های عمل و کت لب
طبقه دوم: بلوک زایمان، بخش زنان، NICU و بخش جراحی
طبقه سوم: بخش قلب I و II، CCU و جراحی قلب
حال به تشریح هر کدام از بخش&zwnj ها می&zwnj پردازیم:

بخش کت لب یا کاتتریسم قلبی:
این بخش دارای دو دستگاه آنژیوگرافی GE و SIMENS می&zwnj باشد که هر دو این دستگاه&zwnj ها دارای قابلیت&zwnj های فراوانی جهت آنژیوگرافی می&zwnj باشند. دستگاه SIMENS بیشتر در موارد زیر استفاده می&zwnj شود:
1) آنژیوگرافی عروق کرونر
2) کاتتریسم راست
3) آنژیوپلاستی عروق، PTCA، PTMC (پریفرال، کاروتید، آئورت، کلیه)
4) تعبیه پیس میکر دائم و موقت
5) تعبیه ICD
6) EPS
دستگاه GE علاوه بر قابلیت انجام موارد فوق دارای ویژگی&zwnj های خاص در آنژیوگرافی عروق محیطی (پریفرال) می&zwnj باشد. از این دستگاه همچنین در آمبولیزاسیون تومورهای مختلف بدن استفاده می&zwnj شود. یکی دیگر از دستگاه&zwnj های این مرکز، بالون پمپ است که در بیماران دچار شوک کاردیوژنیک استفاده می&zwnj شود.
همچنین این بخش جهت EPS (سرکوب کردن آریتمی&zwnj های فوق بطنی) دارای 2 دستگاه RF می&zwnj باشد.
به کمک مانیتور مرکزی ریکاوری این مرکز، تمام بیماران پس از آنژیوگرافی تحت مانیتورینگ علایم حیاتی (فشار خون، نبض و تنفس بیمار) قرار می&zwnj گیرند تا در صورت مشاهده هرگونه اختلال، اقدامات لازم انجام گیرد. پرسنل کت لب از دو گروه پرستار و کارشناسان رادیولوژی تشکیل شده&zwnj اند. پرستاران دارای سابقه کار در بخشهای CCU &ndash ICU بوده و دوره&zwnj های مختلف CPR و محافظت در برابر اشعه را گذرانده&zwnj اند.
کت لب توانایی انجام 40 مورد آنژیوگرافی در روز را دارد. این تعداد آنژیوگرافی طبق آخرین اطلاعات و استانداردهای روز اروپا برای کلیه بیماران در این مرکز انجام می&zwnj شود

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله 22 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100179-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a8%d9%8a%d9%85%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d9%81%d9%88%d9%82-%d8%aa%d8%ae%d8%b5%d8%b5%d9%8a-%d8%b1%d8%b6/
  • ۹۵/۰۶/۰۵
  • matin rezania

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی